Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Λυθηκε το προβλημα υδροδοτησης στην δεξαμενη της Αιολιδας

          Ολοκληρωθηκε με επιτυχια η προσπαθεια ,αποκαταστασης  του προβληματος υδροδοτησης που παρουσιασθηκε σε μεγαλο τμημα του οικισμου μας , οταν σε μ ια απο τις τακτικες μετρησεις της ποιοτητας του νερου που τροφοδοτει την δεξαμενη της Αιολιδας απο την γεωτρηση Τορβα  βρεθηκε αυξημενη ποσοτητα αρσενικου,   πραγμα το οποιο   κατεστησε το νερο ακαταλληλο για οικιακη χρηση.

        Η λυση δοθηκε  με τοποθετηση αντλιας  στην δεξαμενη της Διωνης  η  οποια τροφοδοτει  πλεον την δεξαμενη της Αιλιδας με νερο  απο την ΕΥΔΑΠ . Ετσι απο χθες το βραδυ ολοκληρος ο οικιαμος  υδρευεται  με νερο της ΕΥΔΑΠ απο την δεξαμενη της Διωνης χωρις προβληματα,  δινοντας τελος στην ταλαιπωρια  των τελευταιων ημερων για πολλους απο τους κατοικους του οικισμου μας. 
       Ο συλλογος μας απο την πρωτη στιγμη που ανεκυψε το  προβλημα  δραστηριοποιηθηκε  ωστε να ενημερωθουν οι κατοικοι και  συνεργασθηκε στενα με τις αρμοδιες υπηρεσιες του Δημου επιτυγχανοντας να διατηρηθει η τροφοδοσια της δεξαμενης της  Αιολιδας με νερο απο κρουνο της 
ΕΥΔΑΠ σε ολη την διαρκεια των προηγουμενων ημερων και να δοθει τελικα οριστικη λυση
με την  μονιμη υδροδοτηση ολοκληρου του οικισμου με νερο της ΕΥΔΑΠ,  πραγμα το οποιο αποτελουσε παγιο αιτημα μας  προς την Κοινοτητα Πικερμιου και αργοτερα προς τον Δημο Ραφηνας Πικερμιου  .. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου