Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

Δημοτικές Εκλογές 2010 / Νέος Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου

Αποτελέσματα Δημοτικών Εκλογών 2010 (κάντε κλίκ στην κάθε σελίδα για πλήρη προβολή)

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εκλογών της 14ης Νοεμβρίου 2010, ο κ. Γιώργος Χριστόπουλος είναι ο πρώτος Δήμαρχος του νέου Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου. Συγχαίρουμε το Γιώργο Χριστόπουλο και όλους τους εκλεγέντες δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους για την εκλογή τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους, για την αναβάθμιση όλων των περιοχών του νέου διευρυμένου Δήμου μας. Ειδικά για την υποβαθμισμένη περιοχή του οικισμού μας, έχουμε την πεποίθηση ότι ο νέος Δήμαρχος θα επιδείξει το έντονο ενδιαφέρον του και θα ενσκήψει στην προώθηση και επίλυση των σοβαρών προβλημάτων έλλειψης στοιχειωδών υποδομών του οικισμού μας. Ο σύλλογός μας θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις το νέο Δήμαρχο, σε κάθε προσπάθειά του προς αυτή την κατεύθυνση και θα αναλάβει από τώρα πρωτοβουλίες, σε συνεργασία με το νέο Δήμαρχο και με δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, για τον προγραμματισμό των αναγκαίων ενεργειών και δράσεων, ώστε να δρομολογηθεί η κατασκευή των βασικών έργων υποδομής στον οικισμό μας.

Ιδιαίτερα θέλουμε να συγχαρούμε την κάτοικο του οικισμού μας, μέλος του Δ.Σ. και ταμία του συλλόγου μας, Δήμητρα Πυργαντή, για την μεγάλη επιτυχία της να εκλεγεί στο Τοπικό Συμβούλιο Πικερμίου. Έτσι ο οικισμός μας θα έχει την δική του φωνή στο Τοπικό Συμβούλιο και είμαστε όλοι βέβαιοι ότι η Δήμητρα θα μας εκπροσωπήσει επάξια, όπως πάντα και μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του Τοπικού Συμβουλίου, θα συμβάλει στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του οικισμού μας, αλλά και όλων των περιοχών του Πικερμίου.

Με την ευκαιρία αυτή, θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι ο σύλλογός μας, από την αρχή και καθ' όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, επέδειξε εντονότατη δραστηριότητα για την προβολή και γνωστοποίηση των σοβαρών προβλημάτων του οικισμού μας, προς όλους τους υποψήφιους. Επισκεφθήκαμε τους υποψήφιους Δημάρχους και τους αναλύσαμε τα προβλήματα του οικισμού μας, διότι πολλοί απ' αυτούς δεν τα εγνώριζαν και τους ζητήσαμε να ενδιαφερθούν για την επίλυσή τους. Τολμούμε δε να πούμε ότι, τα προβλήματα του οικισμού μας έγιναν από τα πρώτα θέματα συζήτησης, αν όχι το πρώτο, των υποψηφίων συνδυασμών. Υποσχόμαστε ότι θα καταβάλουμε κάθε ανθρώπινη προσπάθεια, ώστε η επίλυση βασικών προβλημάτων του οικισμού μας, να παραμείνει ανάμεσα στα πρώτα θέματα του ενδιαφέροντος, του νέου Δημάρχου και του νέου Δημοτικού και Τοπικού συμβουλίου.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος : Πέτρος Χρηστάκης - Ο Γραμματέας : Αριστείδης Μπουράνης
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου